« Terug

Gestoofd witloof met gerookte zalm

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gestoofd witloof met gerookte zalm
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Toast het brood krokant, verwijder de korsten en snijd in repen.
  2. Halveer de witloofstronken en snijd het hart eruit.
  3. Laat de boter kleuren in een pan en zet er het witloof in aan. Draai ze na een tweetal minuten om en bak verder terwijl je het vuur wat lager zet. Kruid met peper en zout. Snijd de sinaasappels middendoor en pers het sap op het witloof. Werk af met tijmblaadjes. Verlaag het vuur en laat gedurende 5 minuten garen onder deksel.
  4. Serveer de halve witloofstronken en werk af met sneetjes gerookte zalm en wat kookvocht. Geef er de toastreepjes bij.