De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde curry-eitjes met spekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei8
Mayonaise Mayonaise4 el el
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Limoensap Limoensap1 el el
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Kerstomaten Kerstomaat
(ontpit en in blokjes )
4
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Gevulde curry-eitjes met spekjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(3)

Bereiding

  1. Kook de eieren hard. Snij er het hoedje af en schep met een klein lepeltje de eierdooier eruit. Bak de spekblokjes krokant in een droge koekenpan.
  2. Doe de dooiers in een kom samen met het currypoeder, het paprikapoeder, de mayonaise en het limoensap. Meng alles goed en kruid met peper en zout. Schep er de tomatenblokjes onder.
  3. Vul elk eitje met het eimengsel. Werk af met spekblokjes en bieslook.