« Terug

Gevulde kalkoenlapjes met zongedroogde tomaten en spinazie

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gevulde kalkoenlapjes met zongedroogde tomaten en spinazie
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 35 min.
  1. Stoof de spinazie gaar in de helft van de olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Snijd de kalkoenlapjes horizontaal in en vouw open. Verdeel er de spinazie, de zongedroogde tomaten, de feta en de mozzarella in. Rol de lapjes op en kruid met peper en zout.
  3. Bak de gevulde kalkoenlapjes in de overige olijfolie tot ze gaar zijn.

TIP: Serveer met krielaardappelen.