« Terug
Gevulde puntpaprika's met kippengyros
Videorecept
Lekker elke dag
Toevoegen aan favorieten
Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.
Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.
Cookies have to be enabled to store favorites.
Afdrukken
Voorstellen
Recept delen
Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.
Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.
Cookies have to be enabled to store favorites.
Bereiding
Kooktijd:
30 min.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de puntpaprika’s in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en leg ze in een ovenschotel. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 5 minuten in de oven.
- Kook de rijst zoals op de verpakking beschreven gaar in licht gezouten water. Bak de kippengyros in olijfolie goudbruin en gaar. Schep er de rijst, de tomatenblokjes, de walnoten, de peterselie en de koriander onder. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
- Vul de paprika’s rijkelijk met het gyrosmengsel, brokkel er de fetakaas over en zet nog eens 5 minuten onder de grill.
- Kruid de yoghurt met peper en zout en serveer bij de gevulde paprika's.