« Terug

Gevulde rosbief met farfalle

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gevulde rosbief met farfalle
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Kook de pasta gaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de rosbief open, maar snij het vlees niet helemaal door. Kruid het vlees met peper en zout en beleg met de zongedroogde tomaten, peterselie, pijnboompitten en olijven. Vouw dicht en bind vast met keukentouw. Verhit een klont boter in een pan en bak de rosbief rondom goudbruin. Doe de rosbief in een ovenschaal, giet er het bakvet over en leg er nog een koud klontje boter bovenop. Zet 20 minuten in de oven. Bedek daarna met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  3. Giet de pasta af. Meng er de paprika, komkommer, rode ui en basilicumblaadjes onder. Breng op smaak met het citroensap en een scheutje olijfolie en brokkel er de feta over. Serveer bij de rosbief.