De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gevulde tortilla

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Kippenborsthaasjes Kippenborsthaasje
(gemarineerd)
4
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze200 g g
Koriander Koriander
Peper Peper
Zout Zout

Voor de vulling

Rode paprika's Rode paprika1
Rode uien Rode ui1
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
200 g g
Tomaten Tomaat1
Olijfolie Olijfolie1 dl dl

Voor de saus

Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze2 dl dl
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Koriander Koriander
(gehakt)

Gevulde tortilla

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(21)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Verwarm een grillpan en grill er de kippenlapjes in, dit 2 min. aan elke zijde.
  3. Reinig en snijd de groenten in fijne repen. Stoof ze samen met de maïs aan in hete olijfolie en laat kort garen. Werk af met de koriander en peper en zout.
  4. Schik de tortillawrap met in het midden een gehalveerd kippenlapje en de gestoofde groenten erop. Plooi dicht en presenteer op een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de kaas. Bak gedurende 5 min. in de hete oven.
  5. Meng alle ingrediënten voor de saus.
  6. Serveer en werk af met korianderblaadjes.