« Terug

Gevulde uien met spek

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gevulde uien met spek
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 60 min.
  1. Pel de uien en hol ze uit tot er maar 2 buitenlaagjes overblijven. Snij het vruchtvlees klein.
  2. Bak het vruchtvlees met de champignons even in olijfolie aan. Laat afkoelen en schep samen met de peterselie en de tijm door het gehakt. Kruid met peper en zout.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de ketchup met de honing en een scheutje olijfolie. Vul de uien met het gehakt en wikkel er 1 of 2 plakjes spek rond. Zet eventueel vast met een prikker. Bestrijk de uien met de saus. Schik ze in een ovenvaste schaal en zet 25 minuten in de oven. Werk af met wat tijmblaadjes.

TIP: Lekker met tomatensaus en rijst.