« Terug

Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gewokte eendenfilet met ananas en rijst
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 35 min.
  1. Snij de eendenborstfilets in reepjes en kruid met cayennepeper en zout. Kook de rijst gaar.
  2. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de paprika’s met de look een drietal minuten. Voeg de groene boontjes toe en laat enkele minuten meebakken. Schep uit de pan. Doe het vlees in de pan en roerbak een vijftal minuten. Doe er de groenten opnieuw bij. Voeg de honing, de peterselie en de ananas toe en roerbak nog een paar minuten verder.
  3. Verdeel de rijst over de kommetjes, schep er de geroerbakte eend op en werk af met de lente-ui.