De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Griekse ovenschotel met zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet4
Citroenen Citroen
(in plakjes)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(in dunne plakjes)
2
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 el el
Groene paprika's Groene paprika
(in reepjes)
1
Feta Feta150 g g
Kerstomaten Kerstomaat200 g g
Rode uien Rode ui
(in ringen)
1
Olijven Olijf120 g g
Krielaardappelen Krielaardappel
(gehalveerd)
500 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
1 bosjes bosje
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Griekse ovenschotel met zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(109)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Hussel de krieltjes met de look, ui en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg zeop een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.
  2. Schuif de krieltjes naar de zijkanten van de bakplaat en leg nu de zalmfilets in het midden. Verdeel er de paprikareepjes, olijven en de citroenplakjes rond en bestrooi met de oregano.Bedruppel nog met wat extra olijfolie, kruid met peper en zout en zet nog eens 8 minuten in de oven.
  3. Leg er nu de tomaatjes bij en brokkel er de fetakaas over. Zet nog eens 5 minuten in de oven. Werk de sheetpan af met de peterselie.