« Terug

Groene flammkuchen met ham

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Groene flammkuchen met ham_main_play
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Snijd de harde onderkant van de asperges weg en snijd in stukken van 3 cm. Blancheer ze samen met de boontjes in licht gezouten water.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano onder de roomkaas. Kruid met peper. Rol het kruimeldeeg uit en smeer er de roomkaas over. Verdeel er de groenten en de ham over en bestrooi met de resterende kaas. Druppel er wat olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven.
  3. Werk de flammkuchen af met de lente-uitjes, de pijnboompitten en de rucola .