Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 6 | |
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (in kleine blokjes) | 100 g g | |
Pastinaken
Pastinaak (in kleine blokjes) | 0,5 | |
Uien
Ui (fijngehakt) | 1 | |
Witte kolen
Witte kool (geraspt) | 100 g g | |
Champignons
Champignons (in plakjes) | 200 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1,5 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGroentenomelet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm in een grote pan wat olijfolie en bak hierin de champignons. Kruid met peper en zout en haal ze uit de pan.
- Verwarm opnieuw wat olijfolie en fruit de ui. Voeg de pompoen en pastinaak toe, zet het deksel op de pan en laat de groenten op een zacht vuur gaar worden.
- Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Voeg de geraspte kool en de champignons bij de pompoen en pastinaak en overgiet alles met de eieren. Zet het deksel op de pan en laat de omelet rustig garen. Lekker met een frisse sla.
TIP: Een overschot aan groenten kan je de volgende dag makkelijk verwerken in een roerbakschotel.