De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Groentenomelet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei6
Butternutpompoenen Butternutpompoen
(in kleine blokjes)
100 g g
Pastinaken Pastinaak
(in kleine blokjes)
0,5
Uien Ui
(fijngehakt)
1
Witte kolen Witte kool
(geraspt)
100 g g
Champignons Champignons
(in plakjes)
200 g g
Olijfolie Olijfolie1,5 dl dl
Peper Peper
Zout Zout

Groentenomelet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(33)

Bereiding

  1. Verwarm in een grote pan wat olijfolie en bak hierin de champignons. Kruid met peper en zout en haal ze uit de pan.
  2. Verwarm opnieuw wat olijfolie en fruit de ui. Voeg de pompoen en pastinaak toe, zet het deksel op de pan en laat de groenten op een zacht vuur gaar worden.
  3. Klop de eieren los en kruid met peper en zout. Voeg de geraspte kool en de champignons bij de pompoen en pastinaak en overgiet alles met de eieren. Zet het deksel op de pan en laat de omelet rustig garen. Lekker met een frisse sla.

TIP: Een overschot aan groenten kan je de volgende dag makkelijk verwerken in een roerbakschotel.