Taal

NL | FR
Boodschappenlijst Favoriete recepten Favorieten
« Terug naar recepten

Hartige worteltaart

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Hartige worteltaart
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de bodem van een bakvorm met bakpapier en vet de randen in met boter. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
  2. Bak de geraspte wortelen met de lente-uien in een pan met wat olie. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Schep de wortelen na 5 minuten in de bakvorm.
  3. Klop de eieren los met de room. Roer er de blaadjes van de takjes tijm, de bieslook en de noten door. Giet de eieren over de wortelen. Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas en zet 30 minuten in de oven.