De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Hasselback-kip met spinazie en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet4
Bladspinazie Bladspinazie500 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Feta Feta
(verkruimeld)
150 g g
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
100 g g
Zout Zout
Peper Peper

Hasselback-kip met spinazie en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(14)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
  2. Verwarm de olijfolie in een diepe pan. Laat er de spinazie in delen in slinken. Doe er de feta bij en laat smelten. Kruid met de cayennepeper.
  3. Leg de kipfilets op de bakplaat en snij met een scherp mes enkele dwarse inkepingen tot 2/3 in het vlees.
  4. Vul elke inkeping met een lepel van het spinaziemengsel. Kruid het vlees met peper en zout en het paprikapoeder. Bestrooi met de mozzarella en zet 25 minuten in de oven.

TIP: Lekker met krokant gebakken aardappeltjes.