« Terug

Hete bliksem

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Hete bliksem
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en stamp de aardappelen tot puree met een scheutje melk en wat boter. Kruid met peper en zout.
  3. Bak het gehakt rul in de boter en verdeel vervolgens gelijkmatig over een ovenschotel.
  4. Bedek het gehakt met een laag appelcompote en dan een laag puree.
  5. Plaats de ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de puree een goudbruin korstje heeft.