« Terug

Hindestoofpotje in chocoladesaus

Wild

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

105 min.
Bereidingstijd
Niveau
Hindestoofpotje in chocoladesaus
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 105 min.
  1. Snij het gebraad in blokjes van 3 op 3 cm.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en braad het vlees aan alle kanten goudbruin. Schep uit de pan.
  3. Snij de wortelen, ui en prei klein en doe ze, samen met het spek, in de pan. Roerbak 5 minuten. Voeg het vlees opnieuw toe, strooi er de bloem over en roer goed. Giet er de wijn en bouillon bij en kruid verder af met peper en zout.
  4. Breng op een laag vuur aan de kook. Laat er de chocolade in smelten, doe het deksel op de pan en laat ongeveer 1,5 uur stoven.
  5. Lekker met veenbessensaus en kroketjes.