Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hindegebraad Hindegebraad | 1 kg kg | |
Wortelen Wortel | 2 | |
Uien Ui | 1 | |
Preistengels Preistengel | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst ) | 2 | |
Gerookt spek Gerookt spek | 150 g g | |
Rode wijn Rode wijn | 500 ml ml | |
Groentebouillon Groentebouillon | 100 ml ml | |
Pure chocolade Pure chocolade | 80 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHindestoofpotje in chocoladesaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het gebraad in blokjes van 3 op 3 cm.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan en braad het vlees aan alle kanten goudbruin. Schep uit de pan.
- Snij de wortelen, ui en prei klein en doe ze, samen met het spek, in de pan. Roerbak 5 minuten. Voeg het vlees opnieuw toe, strooi er de bloem over en roer goed. Giet er de wijn en bouillon bij en kruid verder af met peper en zout.
- Breng op een laag vuur aan de kook. Laat er de chocolade in smelten, doe het deksel op de pan en laat ongeveer 1,5 uur stoven.
- Lekker met veenbessensaus en kroketjes.