« Terug

Homemade fishsticks met tartaarsaus

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Homemade fishsticks met tartaarsaus
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Snij de vis in reepjes. Kruid met peper en zout. Klop de eiwitten los met wat zonnebloemolie. Meng de peterselie door het paneermeel.
  2. Haal de stukjes vis door wat bloem, vervolgens door het eiwit en tot slot door het paneermeel.
  3. Maak de saus:
    Plet het hardgekookte ei en voeg de resterende ingrediënten toe.
  4. Bak de fishsticks in een klontje boter en een scheutje zonnebloemolie goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de fishsticks met de tartaarsaus.

TIP: Je kan er je favoriete puree bij geven en als hoofdgerecht serveren.