« Terug

Homemade zomerpizza

Zomer

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Homemade zomerpizza
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
Extra tijdsinformatie:

40 minuten rijzen

  1. Meng voor het deeg de bloem met de gist, het zout en de olijfolie. Giet er het water bij en kneed tot een soepel deeg. Dek af met plasticfolie en laat 40 minuten rijzen.
  2. Rol het deeg uit (eventueel in 2 porties) en bestrijk met de tomatentapenade. Verdeel er de ricotta over en beleg verder met de groenten en de ham. Kruid met peper en zout en druppel er wat olijfolie over.
  3. Zet de pizza 12 à 15 minuten in een oven van 200 °C. Werk af met de Parmezaanse kaas, rucola en basilicumblaadjes.