« Terug

Kaasfondue

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kaasfondue
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Doe de knoflook, de wijn en het citroensap in een pan met dikke bodem. Verhit op matig vuur. Voeg de verschillende kaassoorten toe en laat al roerend rustig smelten.
  2. Meng de sausbinder met het water en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Blijf roeren tot een smeuïge saus. Kruid met de peper en het nootmuskaat.
  3. Snijd het stokbrood in sneetjes. Snijd de groenten en de appel in hapklare stukken. Serveer alles bij de kaasfondue.