De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kalfsentrecote met Griekse sla

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalfsentrecotes Kalfsentrecote4
Feta Feta200 g g
Groene paprika's Groene paprika
(in blokjes)
1
Gele paprika's Gele paprika
(in blokjes)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Rode uien Rode ui
(in ringen)
1
komkommers Komkommer
(in blokjes)
1
Tomaten Tomaat
(in vier)
3
Olijven Olijf
(in twee)
Munt Munt
(gehakt)
2 el el
Stokbroden Stokbrood1
Olijfolie Olijfolie4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Kalfsentrecote met Griekse sla

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(9)

Bereiding

  1. Kruid de entrecotes met peper en zout en bak ze goudbruin en gaar in de helft van de olijfolie.
  2. Doe alle groenten, de olijven en de munt in een schaal, giet er de resterende olijfolie bij en kruid met peper en zout.
  3. Verbrokkel de feta bovenop de groentensla en meng voorzichtig. Serveer de groentensalsa bij de entrecotes en een knapperig stukstokbrood.

TIP: Je kan de salade nog verder op smaak brengen met dille, basilicum of peterselie.