Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Krielaardappelen Krielaardappel | 600 g g | |
Kalfslapjes Kalfslapjes | 1 kg kg | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 100 g g | |
Boter Boter | 20 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalfslapje met broccoli en krieltjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de over voor op 150 °C.
- Kook de krieltjes in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Giet af en snijd ze doormidden.
- Versnijd de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en koel ze meteen af met koud water. Laat goed uitlekken.
- Verwarm de broccoli terug in een klontje boter en kruid met peper en zout. Schik ze in een ovenschotel en bestrooi met de gemalen kaas. Zet in de oven van 150 °C en laat de geraspte kaas zachtjes smelten.
- Bak de krieltjes in wat boter en kruid met peper en zout.
- Kruid de kalfslapjes met peper en zout en bak ze in een klontje boter in de pan op een hoog vuur. Laat elke kant 3 à 4 minuten bakken.