Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gesneden kalkoenhaasjes Gesneden kalkoenhaasje | 12 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Kaas Kaas | 4 sneetjes sneetje | |
Rösti's Rösti | 16 |
Voor de paprika-ananassaus
Rode uien
Rode ui (groot formaat) | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Ananassen
Ananas (klein formaat) | 1 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 4 dl dl | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Koriander Koriander | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkoenhaasjes met paprika-ananassaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 190 °C.
- Warm de boter in een koekenpan en bak er de kalkoenhaasjes in aan. Haal ze uit de pan en beleg met een sneetje jonge kaas. Werk af in de oven.
- Schik de rösti’s op een bakplaat en bak ze 10 min. in de voorverwarmde oven.
- Voor de saus:Versnipper de rode ui, snijd de ontvelde ananas in plakjes, ontpit de paprika’s en snijd ze in reepjes. Bak de rode ui aan in de olijfolie en voeg er de paprika en ananas bij. Laat even stoven en kruid met zwarte peper. Blus met de bouillon. Laat daarna 5 min. zacht pruttelen. Werk af met de jus van de kalkoen en wat korianderblaadjes.
- Serveer 3 kalkoenhaasjes en 4 krokante rösti’s per persoon. Werk af met de paprika-ananassaus.