« Terug

Kidsproof quiche

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kidsproof quiche
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Rol het deeg met het bakpapier uit en beleg er een ronde springvorm mee. Prik er met een vork gaatjes in.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en blancheer ze 4 minuten in licht gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren los met de room en bieslook en kruid met peper en zout.
  4. Ouders: Verdeel de broccoliroosjes en de tonijn over het deeg. Giet er de eieren over en brokkel er de feta kaas over. Zet 30 minuten in de oven.
  5. Kids: Bak de spekblokjes goudbruin in een droge koekenpan. Verdeel de broccoliroosjes en de spekblokjes over het deeg. Giet er de eieren over en bestrooi met de mozzarella. Zet 30 minuten in de oven.

Serveertip: Lekker met een slaatje