De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kidsproof quiche

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen kruimeldeeg Vel kruimeldeeg1
Eieren Ei4
Kookroom Kookroom120 ml ml
Broccoli's Broccoli
(kleine)
1
Bieslook Bieslook2 el el
Feta Feta100 g g
Peper Peper
Zout Zout
Tonijn Tonijn150 g g

Voor de kids:

Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
125 g g
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
70 g g

Kidsproof quiche

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(63)

Bereiding

  1. Rol het deeg met het bakpapier uit en beleg er een ronde springvorm mee. Prik er met een vork gaatjes in.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en blancheer ze 4 minuten in licht gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren los met de room en bieslook en kruid met peper en zout.
  4. Ouders: Verdeel de broccoliroosjes en de tonijn over het deeg. Giet er de eieren over en brokkel er de feta kaas over. Zet 30 minuten in de oven.
  5. Kids: Bak de spekblokjes goudbruin in een droge koekenpan. Verdeel de broccoliroosjes en de spekblokjes over het deeg. Giet er de eieren over en bestrooi met de mozzarella. Zet 30 minuten in de oven.

Serveertip: Lekker met een slaatje