De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kip met paprika en penne

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet
(blokjes)
1 kg kg
Penne Penne400 g g
Gele paprika's Gele paprika4
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat150 g g
Sjalotten Sjalot
(groot formaat)
1
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum5 g g
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Basilicum Basilicum
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Kip met paprika en penne

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(72)

Bereiding

  1. Ontpit en snijd de paprika’s in fijne reepjes, hak de sjalot fijn.
  2. Kook de penne beetgaar in ruim kokend, gezouten water. Giet af.
  3. Verwarm de olijfolie in een wokpan. Bak er de kipfiletblokjes kort in aan en haal uit de pan. Bak er vervolgens de sjalot, paprika’s en zongedroogde tomaten in aan en voeg er de gedroogde basilicum en penne bij. Werk af met de kipfiletblokjes en warm goed door.
  4. Presenteer de kip-paprikamengeling op een bord en werk af met de verse basilicum en een extra scheutje olijfolie.