« Terug

Kippenbrochetten met avocado caprese

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kippenbrochetten met avocado caprese_PLAY_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Pel de knoflook. Mix de basilicumblaadjes fijn met de look en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Doe de tomaten samen met de mozzarella in een kom en meng er de basilicumolie onder. Zet koel.
  3. Bak de brochetten op de barbecue of in een grillpan goudbruin en gaar. Verwarm de honing met de suiker en de azijn en laat wat inkoken. Snijd de avocado’s in de lengte door en verwijder de pit. Bedruppel met olijfolie, kruid met peper en zout en leg ze 3 minuten met de snijkant op de barbecue of in een grillpan.
  4. Lepel het caprese mengsel in de avocadohelften en bedruppel met de honingsiroop. Werk af met extra basilicumblaadjes. Serveer bij de brochetten.