« Terug

Kippendijen uit de oven met olijven

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kippendijen uit de oven met olijven
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
Extra tijdsinformatie:

50 min. oventijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de knoflook, de rozijnen, 4 el olijfolie, de witte wijn, peper en zout en laat tien minuten trekken.
  3. Leg de kippendijen, de venkelpartjes, de olijven en de takjes tijm in een grote ovenschotel.
  4. Schenk het witte wijnmengsel bij de kip.
  5. Leg de krieltjes in een andere ovenschotel en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Meng goed.
  6. Schuif beide schotels 45 à 50 minuten in de hete oven.
  7. Haal de schotels uit de oven en serveer.