« Terug

Kippenstoofpotje met clementines

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kippenstoofpotje met clementines
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 60 min.
Extra tijdsinformatie:

+ koelen

  1. Doe de Pastis, het clementinesap, het citroensap, de mosterd, de bruine suiker en 4 el olijfolie in een grote kom en kruid flink met zout en peper. Roer alles door elkaar.
  2. Doe de pastinaakparten en de wortelplakken in de kom met de marinade en voeg de kippenbouten, de plakjes clementines en de tijm toe. Schep om en zet 30 minuten in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de kip met de groenten en het sap in een grote ovenschotel. Zet 45 minuten in de oven.
  4. Werk af met de peterselie.