Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets à la minute Kipfilet à la minute | 4 | |
Kaas
Kaas (bv. Gouda) | 2 sneetjes sneetje | |
Mango's
Mango (geschild en in plakjes) | 1 | |
Rode paprika's
Rode paprika (ontveld en in brede plakken) | 1 | |
Koriander Koriander |
Voor de saus
Mayonaise
Mayonaise (met citroen) | 4 dl dl | |
Appelsap Appelsap | 3 cl cl | |
Currypoeder Currypoeder | 3 g g | |
Mango's
Mango (in kleine blokjes gesneden) | 100 g g |
Voor de gebakken rijst
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Rijst Rijst | 250 g g | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKiprollade Tropical
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180°C.
- Schik op elke kipfilet een half sneetje kaas. Leg daarop wat rode paprika en enkele plakjes mango. Plooi dicht en zet vast met 2 houten prikkertjes. Verwarm een grillpan en grill de rollades kort aan. Gaar verder in de voorverwarmde oven.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het kippenbouillonblokje. Laat uitlekken.
- Meng alle ingrediënten voor de saus.
- Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak er de rijst met de rest van de rode paprika in aan. Kruid met peper en zout.
- Serveer de rijst met daarop een rollade, waaruit je de stokjes verwijderde. Werk af met wat koriander en de mangosaus.