De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Knapperige kalkoenrolletjes met tomatencoulis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kalkoenlapjes Kalkoenlapje8
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze
(van zongedroogde tomaten)
120 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Mozzarella Mozzarella
(in blokjes)
125 g g
Pecannoten Pecannoten
(gehakt)
30 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
2
Tomatenblokjes Tomatenblokjes400 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
3
Paneermeel Paneermeel100 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Rijst Rijst250 g g
Tijm Tijm1 bosjes bosje
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Knapperige kalkoenrolletjes met tomatencoulis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(150)

Bereiding

  1. Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Bak de ui en de look glazig. Schep er de tomatenblokjes en enkele takjes tijm onder. Laat 30 minuten op een laag vuur sudderen. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Sla de kalkoenlapjes plat. Kruid met peper en zout. Meng de paprika, een handvol basilicumblaadjes en de mozzarella onder elkaar. Kruid met peper en zout.
  3. Besmeer elk kalkoenlapje met de tapenade en leg daarop wat mengsel van paprika, basilicum en mozzarella. Bestrooi met de gehakte noten. Rol het vlees op en zet vast met een houten stokje. Meng het paprikapoeder onder het paneermeel. Besmeer de kalkoenrolletjes met olijfolie en wentel ze door het paneermeel. Bak ze goudbruin in hete olijfolie.
  4. Kruid de tomatensaus met peper en zout. Mix glad. Serveer de kalkoenrolletjes met de tomatencoulis en de rijst. Werk af met extra tijm.