De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Knolselderchips met kruidendip

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder1
Zeezout Zeezout
Olijfolie Olijfolie

Voor de dip

Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze150 ml ml
Peterselie Peterselie2 takjes takje
Bieslook Bieslook
Mayonaise Mayonaise2 el el
Citroensap Citroensap2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook1

Knolselderchips met kruidendip

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de knolselder. Snij met een mandoline of dunschiller dunne plakjes van de knolselder. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat, besmeer ze met olijfolie en bestrooi met wat zeezout.
  3. Zet ze 20 tot 25 minuten in de oven. Keer ze halverwege om.
  4. Mix ondertussen alle ingrediënten voor de dipsaus fijn. Serveer bij de krokante chips.