« Terug

Krokante kippenbouten

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Krokante kippenbouten
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe de cornflakes in een plastic zakje en ga er met een deegroller over. Doe de cornflakes in een diep bord. Smelt de boter in de microgolfoven. Kruid met cayenepeper, peper en zout. Doe de bloem in een apart kommetje. Beleg een bakplaat met bakpapier.
  3. Haal elke kippenonderbout eerst door de bloem, dan door het botermengsel en tot slot door de cornflakes.
  4. Leg de kip op de bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Keer ze na 15 minuten om. Serveer met chilisaus.

TIP: Kies voor ongesuikerde cornflakes.