« Terug

Kruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje

Pasen

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Kruimeldeegkuipjes met erwtensalade en kwarteleitje_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 8 kleine bloemvormige bakvormpjes met boter en bekleed met het deeg. Duw de randen goed aan. Zet 15 minuten in de oven tot het deeg goudbruin ziet. Kook de kwarteleitjes hard.
  2. Blancheer de erwtjes 2 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Meng het gesnipperde sjalotje, de fijngesneden selder, de mayonaise en de fijngehakte olijven, munt en zilveruitjes onder de erwtjes. Kruid met peper en zout.
  3. Schep het mengsel in de gebakken deegbloemetjes. Pel de kwarteleitjes en halveer ze. Werk elk kuipje af met een half eitje en een takje munt. Kruid bij met peper.