De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kunstig gevulde hapjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Trostomaatjes met buffelburrata:

Trostomaten Trostomaat8
Basilicum Basilicum
(blaadjes)
Burrata Burrata125 g g
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie4
Pijnboompitten Pijnboompitten
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper

Zalmtartaar in een glaasje met appel:

Zalmtartaar Zalmtartaar
(kant-en-klaar)
140 g g
Granny Smith-appels Granny Smith-appel1
Zure room Zure room100 g g
Bieslook Bieslook1 el el
Sjalotten Sjalot1
Limoenen Limoen
(sap)
0,5
Kaviaar Kaviaar30 g g
Peper Peper
Zout Zout

Ceviche in een glaasje met roze garnalen, zalmcarpaccio en sinaasappel:

Zalmcarpaccio Zalmcarpaccio100 g g
Roze garnalen Roze garnalen
(gekookt)
100 g g
Rode uien Rode ui1
Limoenen Limoen
(sap)
1
Lente-uitjes Lente-ui2
Chilipepers Chilipeper1
Munt Munt1 el el
Munt Munt
Sinaasappels Sinaasappel1
Peper Peper
Zout Zout

Bloemkoolrijst met erwtjes in een glaasje met verse kruidensaus en calamares:

Bloemkolen Bloemkool
(roosjes)
200 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Erwten Erwten
(diepvries)
120 g g
Peterselie Peterselie1 el el
Basilicum Basilicum
(blaadjes)
Inktvisringen Inktvisringen8
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Eieren Ei2
Platte kaas Platte kaas120 g g
Citroenen Citroen
(sap)
0,5
Mosterd Mosterd1 tl tl
Honing Honing1 tl tl

Kunstig gevulde hapjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:50 u.
(79)

Bereiding

Trostomaatjes met buffelburrata

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snij een hoedje van de trostomaatjes en schep er met een klein lepeltje het vruchtvlees uit.
  2. Snij de burrata in blokjes. Snij de ansjovisfilets fijn en meng, samen met de pijnboompitten, een scheutje olijfolie onder de burrata. Kruid met peper.
  3. Vul de tomaatjes met het burratamengsel en werk af met een blaadje basilicum. Sluit de tomaatjes met het hoedje en serveer meteen.

Zalmtartaar in een glaasje met appel

  1. Hak de bieslook fijn en snipper het sjalotje. Was de appel en snij in blokjes. Meng de zalm met het sjalotje en de appelblokjes. Breng op smaak met het limoensap, olijfolie en peper.
  2. Kruid de zure room met peper en zout. Schep de zalmtartaar in 4 glaasjes. Verdeel er de zure room over en werk af met bieslook en kaviaar.

Ceviche in een glaasje met roze garnalen, zalmcarpaccio en sinaasappel

  1. Snij de zalmcarpaccio in reepjes. Snij de sinaasappel in partjes. Pel de garnalen, snij de lente-uitjes in ringen, hak de chilipeper en munt fijn en snipper de rode ui fijn. Meng alle ingrediënten, behalve de muntblaadjes, met een scheutje olijfolie in een kom. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
  2. Schep de ceviche in glaasjes en werk af met een blaadje munt. Serveer meteen.

Bloemkoolrijst met erwtjes in een glaasje met verse kruidensaus en calamares

  1. Pers de look en hak de peterselie fijn. Doe de bloemkoolroosjes in een blender en mix fijn. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en fruit de look. Voeg de bloemkoolrijst en de erwtjes toe en roerbak 5 minuten. Schep er de peterselie onder en kruid met peper en zout.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard in kokend water. Pel de eieren en plet ze met een vork fijn. Meng er de overige ingrediënten onder en kruid met peper en zout. Bak de calamares goudbruin in een beetje olijfolie. Rijg ze per twee aan een spiesje.
  3. Verdeel de saus over 4 glaasjes. Schep er de bloemkoolrijst op en werk af met een blaadje basilicum. Leg er de calamares bovenop.