De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kwartelstoofpotje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kwartels Kwartel4
Tarwebloem Tarwebloem
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
2
Aardappelen Aardappel
(in blokjes)
4
Wortelen Wortel
(in blokjes)
2
Groene paprika's Groene paprika
(in blokjes)
1
Witte wijn Witte wijn
Mosterd Mosterd1 tl tl
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Kerstomaten Kerstomaat200 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Boter Boter

Kwartelstoofpotje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm een klontje boter in een gietijzeren pan. Bak de kwartels aan alle kanten goudbruin. Blus met de wijn en laat verdampen.
  2. Voeg de sjalotten, paprika, aardappelen en wortel toe. Bestuif met wat bloem en schep alles goed om. Kruid met de oregano, mosterd, peper en zout. Giet er water bij tot de kwartels half onder staat.
  3. Laat een half uurtje zachtjes stoven. Doe er dan de kerstomaatjes bij en laat nog 10 minuten meestoven.
  4. Bestrooi het stoofpotje net voor het serveren met de peterselie.