Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmedaillons Lamsmedaillon | 4 | |
Stoemp met jonge wortelen Stoemp met jonge wortelen | 1 kg kg | |
Boter Boter | 50 g g |
Voor de persillade
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Boter Boter | 100 g g | |
Mosterd Mosterd | 80 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 20 g g |
Voor de saus
Vleesfond Vleesfond | 200 ml ml | |
Mosterd Mosterd | 30 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLamsmedaillon met persillade en wortelstoemp
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de boter in een pan en kleur er de lamsmedaillons in aan.
- Maak de persillade door alle ingrediënten te mengen.
- Schik de lamsmedaillons in een ovenschaal en verdeel er de persillade over. Gaar max. 6 min. in de voorverwarmde oven.
- Voor de saus: Verwarm de fond en laat kort inkoken. Werk af met de mosterd en de jus van het lam uit de oven.
- Warm de wortelstoemp op.
- Schik de stoemp met een lamsmedaillon. Werk af met de mosterdsaus.