« Terug

Lamsmedaillon met persillade en wortelstoemp

Winter

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Lamsmedaillon met persillade en wortelstoemp
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de boter in een pan en kleur er de lamsmedaillons in aan.
  3. Maak de persillade door alle ingrediënten te mengen.
  4. Schik de lamsmedaillons in een ovenschaal en verdeel er de persillade over. Gaar max. 6 min. in de voorverwarmde oven.
  5. Voor de saus:
    Verwarm de fond en laat kort inkoken. Werk af met de mosterd en de jus van het lam uit de oven.
  6. Warm de wortelstoemp op.
  7. Schik de stoemp met een lamsmedaillon. Werk af met de mosterdsaus.