Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kroppen sla Krop sla | 1 | |
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei | 4 | |
Avocado's Avocado | 1 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Granny Smith-appels Granny Smith-appel | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 140 g g |
Voor de vinaigrette
Mayonaise
Mayonaise (met ei) | 2 dl dl | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 2 dl dl | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 1 | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLentesalade met avocado
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de sla en zwier droog. Pel de eieren en snijd in schijfjes. Ontvel en ontpit de avocado en de tomaten en snijd in plakjes. Snijd de appel in blokjes en hak de lente-ui fijn. Laat de maïs uitlekken.
- Maak de vinaigrette: Hak de lente-ui fijn. Meng alle ingrediënten dooreen en kruid naar smaak met peper.
- Stel de salade samen met de verschillende ingrediënten. Werk af met de vinaigrette.