De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lentesalade met avocado

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kroppen sla Krop sla1
Hardgekookte eieren Hardgekookt ei4
Avocado's Avocado1
Tomaten Tomaat2
Granny Smith-appels Granny Smith-appel1
Lente-uitjes Lente-ui2
Zoete maïs Zoete maïs
(uitgelekt gewicht)
140 g g

Voor de vinaigrette

Mayonaise Mayonaise
(met ei)
2 dl dl
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze2 dl dl
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Lente-uitjes Lente-ui1
Peper Peper

Lentesalade met avocado

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(64)

Bereiding

  1. Was de sla en zwier droog. Pel de eieren en snijd in schijfjes. Ontvel en ontpit de avocado en de tomaten en snijd in plakjes. Snijd de appel in blokjes en hak de lente-ui fijn. Laat de maïs uitlekken.
  2. Maak de vinaigrette: Hak de lente-ui fijn. Meng alle ingrediënten dooreen en kruid naar smaak met peper.
  3. Stel de salade samen met de verschillende ingrediënten. Werk af met de vinaigrette.