« Terug

Meloensalade met feta en basilicum

Videorecept

Zomer

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Meloensalade met feta en basilicum
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Snij de meloen in blokjes.
  2. Snij de lente-ui in ringen en hak het basilicum fijn. Meng met het citroensap en de olijfolie en schep er de meloen onder.
  3. Verdeel over de borden en brokkel er de feta over. Garneer met enkele basilicumblaadjes en serveer met wat stokbrood.

TIP: Geen fan van feta? Vervang het dan door blokjes oude kaas, mozzarella of Parmezaanse kaas.