Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenlapjes Kalkoenlapje | 4 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 8 sneetjes sneetje | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 100 g g | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Koriander
Koriander (gehakt) | 3 el el | |
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesnipperd) | 2 | |
Tomaten Tomaat | 1 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMexicaanse kalkoenbommetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Haal het vruchtvlees uit de avocado. Snij de tomaten in blokjes en meng onder de avocado. Voeg de maïskorrels, het limoensap, de koriander en de lente-ui toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.
- Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Schep er een lepel van de avocado op en rol het lapje dicht. Wikkel er twee plakjes van het spek rond.
- Verwarm de olijfolie en bak het vlees rondom goudbruin. Schik op een ovenschaal en zet nog 10 minuten in de oven.
- Lekker met een frisse salade met extra lente-ui.
TIP: Stop tijdens het bakken een prikker in het opgerolde kalkoenlapje zodat hij tijdens het bakken niet open gaat.