De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Minigehaktbalbrochettes met aardappelschijfjes en zomerse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gehaktbalbrochettes Gehaktbalbrochette8
Voorgekookte aardappelschijfjes Voorgekookte aardappelschijfjes400 g g
Kippenkruiden Kippenkruiden5 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)

Voor de salade

Mango's Mango1
komkommers Komkommer1
Rode paprika's Rode paprika0,5
Appelsap Appelsap1 dl dl
Citroenen Citroen
(geperst)
1
Olijfolie Olijfolie5 cl cl

Minigehaktbalbrochettes met aardappelschijfjes en zomerse salade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 190 °C en je friteuse op 180 °C.
  2. Schik de minigehaktbalbrochettes in een ovenschaal en bak ze gaar gedurende ca. 10 min.
  3. Frituur de aardappelschijfjes en bepoeder met de kippenkruiden.
  4. Maak de salade:Schil en snijd de mango in fijne reepjes. Snijd ook de paprika in fijne reepjes. Snijd de gewassen komkommer overlangs in 4, verwijder de zaadjes en snijd in gelijke blokjes. Meng alles samen met de andere ingrediënten voor de salade.
  5. Serveer de gebakken aardappelschijfjes met daarbij de minigehaktbalbrochettes en werk af met wat peterselie.
  6. Serveer er de frisse salade bij.

TIP: De minigehaktbalbrochettes kunnen ook perfect op de BBQ.