Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Moelleuxs Moelleux | 4 | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 150 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 4 el el | |
Roomijs
Roomijs (of sorbet) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMoelleux met bessencoulis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bak de moelleuxs 8 minuten in de oven. Mix intussen de blauwe bosbessen fijn met de honing.
- Serveer de moelleuxs met de bessencoulis en een bolletje roomijs of sorbet.
TIP: Dit dessert maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!
ONZE WIJNTIP: Muscat de Rivesaltes AOP