De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Moelleux met bessencoulis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Moelleuxs Moelleux4
Blauwe bessen Blauwe bes150 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing4 el el
Roomijs Roomijs
(of sorbet)

Moelleux met bessencoulis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(14)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bak de moelleuxs 8 minuten in de oven. Mix intussen de blauwe bosbessen fijn met de honing.
  3. Serveer de moelleuxs met de bessencoulis en een bolletje roomijs of sorbet.

TIP: Dit dessert maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!

ONZE WIJNTIP: Muscat de Rivesaltes AOP