De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mosselen natuur

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mosselen Mosselen4 kg kg
Mosselgroenten Mosselgroenten800 g g
Mosselsaus Mosselsaus140 ml ml
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Peper Peper

Mosselen natuur

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(41)

Bereiding

  1. Spoel de mosselen met koud water en laat ze uitlekken.
  2. Snijd de look fijn en meng met de mosselgroenten.
  3. Vul de mosselpotten afwisselend met een laag mosselen en een laag groenten en kruid met peper. Zet de potten met deksel op een hoog vuur en schud regelmatig op. Wanneer de schelpen open zijn, zijn de mosselen gaar.
  4. Serveer met mosselsaus en frietjes of brood.