« Terug

Oh pestoboom

Eindejaarsfeesten

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
Bereidingstijd
Niveau
Oh pestoboom_Main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 50 min.

Rasp de kaas en snijd de Italiaanse ham in fijne blokjes. Leg 1 bladerdeegvel op een bakpapier op een bakplaat en besmeer met de pesto. Verdeel de reepjes ham en gemalen kaas over de pesto. Beleg met een 2 de bladerdeegvel. Snijd de bladerdeegvellen in de vorm van een kerstboom. Maak dan horizontale insnijdingen om de 2 cm, maar snijd niet helemaal tot aan het midden, laat ook nog een stam over. Rol de insnijdingen op. Bestrijk alles met een losgeklopt ei. Decoreer met halve kerstomaatjes (= de kerstballen). Zet in de voorverwarmde oven op 185°C gedurende 25 minuten of tot goudbruin.