De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Omeletwrap

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei2
Melk Melk2 el el
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Gerookte ham Gerookte ham2 sneetjes sneetje
Kerstomaten Kerstomaat
(in plakjes)
3
komkommers Komkommer
(in julienne)
0,5
Rucola Rucola25 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas1 el el
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Omeletwrap

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(16)

Bereiding

  1. Kluts de eieren met de melk en bieslook los. Kruid met peper en zout.
  2. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de omelet.
  3. Beleg de omelet met de ham, de tomaatjes, komkommer en rucola. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Rol de omelet op en snij hem in twee.