« Terug

Oosterse wok met bloemkool-broccoli burger

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
Bereidingstijd
Niveau
Oosterse wok met bloemkool-broccoli burger
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 35 min.
  1. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Bak de ui in olie glazig. Voeg de gember en look toe en laat even mee bakken. Voeg dan de worteltjes en boontjes toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Schep er dan de prei en de ontdooide erwtjes onder en roerbak nog eens 2 minuten.
  2. Giet de beetgare rijst af. Bak de lente-ui in olie 1 minuut. Voeg de rijst toe en roerbak 5 minuten, tot de rijst begint te kleuren. Kruid met het currypoeder, peper en zout. Bak de burgers goudbruin in olijfolie.
  3. Verdeel de gebakken rijst en groentewok over de borden. Leg er telkens een burger op. Werk af met de koriander.