De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ovengeroosterde groentechips

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder0,5
Zoete aardappelen Zoete aardappel2
Pastinaken Pastinaak1
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Tijm Tijm takjes takje
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Ovengeroosterde groentechips

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(22)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de groenten en snij ze in dunne plakjes. Gebruik hiervoor een mandoline of kaasschaaf.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de groentefrietjes op. Pers er de teentjes knoflook boven uit. Bestrooi met de oregano en leg er de tijmtakjes bij. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hussel alles goed en zet 20 minuten in de oven. Schep regelmatig om.