« Terug

Ovenschotel met kidneybonen, groene kool en chipolata

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Ovenschotel met kidneybonen, groene kool en chipolata
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de champignons en de kool toe, kruid met peper en zout, schep goed door elkaar en roerbak 5 minuten tot de kool zacht is.
  2. Schep de kidneybonen door de groenten en schep alles in een ingevette ovenschaal.
  3. Meng de kaas en de mosterd onder het paneermeel. Verdeel het mengsel over de groenten. Leg de chipolata op de groenten en bedruppel met olijfolie. Zet 25 minuten in de oven tot de chipolata gaar zijn en de korst goudbruin is.