De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Overnight oats met chocolade en banaan

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bananen Banaan1
Havermout Havermout10 el el
Melk Melk250 ml ml
Honing Honing1 el el
Cacaopoeder Cacaopoeder1 el el
Zout Zout
Pure chocolade Pure chocolade
(fijngehakt)
15 - 20 g g

Overnight oats met chocolade en banaan

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(49)

Bereiding

  1. Prak de helft van de banaan tot moes.
  2. Meng de geprakte banaan met de overige ingrediënten, behalve de donkere chocolade. Zet afgedekt een nacht in de koelkast.
  3. Haal 's ochtends de overnight oats uit de koelkast. Werk af met enkele plakjes verse banaan en de fijngehakte chocolade.