De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pancakes met zalm en spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pancakes Pancake12
Gerookte zalm Gerookte zalm8 sneetjes sneetje
Bladspinazie Bladspinazie
(diepgevroren)
400 g g
Ricotta Ricotta200 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas60 g g
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Nootmuskaat Nootmuskaat
Pijnboompitten Pijnboompitten
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen )
2
Peper Peper
Zout Zout

Pancakes met zalm en spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(8)

Bereiding

  1. Laat de spinazie ontdooien en knijp er al het vocht uit. Meng er de ricotta en de Parmezaanse kaas onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  2. Besmeer een pancake met het spinaziemengsel, beleg met een plakje gerookte zalm en bestrooi met de pijnboompitten. Leg er een tweede pancake op. Herhaal tot alle pancakes op zijn. Eindig met een toefje spinaziemengsel. Bestrooi met de bieslook en het lente-uitje.