De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pannenkoekjes van knolselder

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder
(in blokjes)
300 g g
Aardappelen Aardappel
(in blokjes)
100 g g
Groentebouillonpasta Groentebouillonpasta1 el el
Water Water40 cl cl
Eieren Ei4
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Pannenkoekjes van knolselder

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(14)

Bereiding

  1. Kook de knolselder- en aardappelblokjes gaar in de groentebouillon. Giet af en pureer.
  2. Laat de knolselderpuree even afkoelen en meng er dan de losgeklopte eieren en een handvol tijmblaadjes onder. Kruid met peper en zout. Roer tot een glad beslag.
  3. Bak kleine pannenkoekjes van het beslag in hete olijfolie.

TIP: Je kunt de pannenkoekjes ook aan tafel bakken.