« Terug

Pasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Pasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui met de look in hete olijfolie zacht. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 3 minuten. Schep er de zongedroogde tomaatjes en passata onder en laat 5 minuten sudderen. Mix glad.
  2. Voeg de paprikablokjes, courgetteblokjes, broccoliroosjes, tonijn en tijm toe aan de saus en laat nog 5 minuten verder sudderen. Kruid met peper en zout.
  3. Giet de pasta af en meng samen met een scheutje kookvocht onder de tomaten-tonijnsaus. Meng alles goed door elkaar en schep alles in een ovenschaal. Verdeel er de plakjes mozzarella over en zet de schaal 15 minuten in de oven. Werk af met de bieslook.