« Terug

Pastasalade met tonijn en ansjovis

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Pastasalade met tonijn en ansjovis
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat even uitstomen en meng er de olijfolie onder.
  2. Giet de tonijn af en haal deze wat uit elkaar (niet te fijn).
  3. Snijd de kerstomaatjes in 4 en rooster de pijnboompitten.
  4. Roer de ansjovis, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten door de pasta. Leg de partjes kerstomaatjes en de tonijn op de pasta.
  5. Serveer de pasta met de gemengde salade en werk af met de gedroogde basilicum.

TIP: Dit pastagerecht kan je lauwwarm serveren, maar ook koud als pastasalade.